Carregant Mogudes
The Velvet Candles

The Velvet Candles, Concert Screamin Festival

11 juny

Al recinte del passeig Manuel Puigvert signatura del conveni + Concert Screamin Festival amb la banda The Velvet Candles. El quintet vocal de Barcelona que els ha portat als millors clubs i festivals a Espanya, Anglaterra, Alemanya, Itàlia, Suècia, Holanda o Finlàndia. El seu repertori, tant acapella com amb banda d’acompanyament, auna clàssics del gènere i composicions pròpies, en un xou ple de ritme, virtuosisme i bones vibracions.
La recaptació de l’entrada anirà a benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. Neix a Calella el 2005 per ajudar i acompanyar a totes les persones afectades d’ELA i les seves famílies de tot Catalunya donant-los suport a través de professionals en treball social, psicologia, teràpia ocupacional tant a domicili arreu del territori com a les Unitats Especialitzades d’ELA d’hospitals de referència com l’Hospital de Bellvitge, l’Hospital del Mar, l’Hospital de Sant Pau o l’Hospital de Vall d’Hebron. A més, l’entitat treballa per fomentar la recerca en la malaltia ja que aquesta actualment no te cura i l’esperança de vida des del diagnòstic és molt curta.

Share This Event

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
Divendres, juny 11
Hora:
8:00 pm - 9:30 pm
Cost:
2€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
, ,
View Website →

Recinte

Calella
passeig Manuel Puigvert
Calella, Espanya
+ Mapa de Google

Organitzador

BCN

Accedeix al 👉 calendari – agenda de mogudes, ballades, activitats, esdeveniments i concerts mes complert de tot el que passa en el mon del swing a Barcelona ciutat, als voltants i a la resta de Catalunya (lindy hop, blues, balboa, shag).
Accede al 👉 calendario – agenda de movidas, jams, actividades, eventos y conciertos más completo de todo lo que pasa en el mundo del swing en Barcelona y alrededores. (lindy hop, blues, balboa, shag).