Carregant Mogudes

Un swing de punta a punta de l’oceà

22 gen.

Acció escènica multidisciplinària, amb teatre, poesia, música i dansa, inspirada en la novel·la “Co.co. Un swing de punta a punta de l’oceà. Co.co” (Edicions 96, 2021), de Clàudia Viladrich, amb il·lustracions de Thaïs Borri Bas i pròleg d’Albert Vallverdú i Berges. L’acció, estrenada el passat desembre a Calàbria 66, està inclosa dins del cicle Escriptores d’Horta, coincidint amb el Dia de l’Escriptura, i compta amb la readaptació d’algunes escenes, amb la presència de noves intèrprets.

La història representa un homenatge als propis orígens, un homenatge al swing i al ball en totes les seves modalitats en una època on és i ha estat més necessari que mai i una crítica a la gestió de la pandèmia per part dels governs. L’espectacle esdevé una acció metafòrica del llibre, que navega entre la novel·la, l’assaig i la poesia.

L’acció escènica ha estat creada per l’autora del llibre, Clàudia Viladrich, amb adaptacions escèniques d’Albert Vallverdú. Els intèrprets, tots ells balladors i balladores des de fa anys, despleguen a l’escena la seva acció interpretada amb diverses arts. Albert Vallverdú musica tot l’espectacle amb piano, guitarra, melòdica i veu, la ballarina Clara Llobet aporta el seu treball corporal en dansa, Patricia Palomar i Laura Coll dramatitzen l’acció d’alguns dels personatges i, l’autora del llibre, Clàudia Viladrich, interpreta la poesia i prosa poètica de l’espectacle. Tots ells fan aportacions de dansa-teatre al llarg de l’obra, esdevenint alhora diferents personatges de la novel·la.

El llibre, que inclou també poesia, es vendrà ell dia e l’espectacle i també es pot trobar a la llibreria Te Quiero de la Vila de Gràcia o bé demanant-lo directament a l’autora.

Us deixem amb el trailer del llibre i l’acció escènica:         https://www.youtube.com/watch?v=UFzVUJ59JGw

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
22 gener
Hora:
19:00 - 20:10
Cost:
Gratuït
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
,
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

Centre Cívic Teixonera

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.