Carregant Mogudes
Uroz Jazz Dealers

Uroz Jazz Dealers

06 juny

Amb motiu de la 40a edició del festival Jazz Terrassa, el pati del MNACTEC acollirà el tradicional concert-vermut jazz , enguany amb l’actuació dels Uroz Jazz Dealers.

Picardia, sàtira, cabaret… són els ingredients principals dels Uroz Jazz Dealers. Es tracta d’una estrena que la formació planteja com un recorregut cap a les arrels del Jazz; el Baton Rouge i el New Orleans de l’antiga Luisiana, a l’època dels vaixells de vapor, les marxin bands, les madammes…

Ofereixen un repertori picant amb cançons interpretades per les musses de l’època com Bessie Smith, Ma Rainey i Sweet Emma Barret. El terrassenc Marc Uroz, un fenomen de la veu, acompanyat de 5 jazzmans catalans a l’alaçada d’una estrena que es preveu de traca i mocador.

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
6 juny 2021
Hora:
12:30 - 14:00
Cost:
1€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
,
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

mNACTET

Organitzador

Jazzterrassa

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.