Carregant Mogudes
Vespres de Jazz - New Orleans Pussycats

Vespres de Jazz – New Orleans Pussycats

18 set.

Entrada lliure, cal inscripció prèvia pel control d’aforament. Aforament màxim 100 persones.

El grup que ens visita novament, és un dels més genuïns representants del Jazz Negre de New Orleans, forma musical nascuda per acompanyar la dansa, que tingué el seu apogeu en els anys 20 de la passada centúria.

Complerts 15 anys de la seva formació, a més de desenvolupar la seva activitat tant al carrer com en nombrosos escenaris de Barcelona, ha estat seleccionat entre diversos grups locals el passat març per acompanyar, en viu, diverses actuacions amb el Corella Ballet – dirigit pel famós coreògraf Ángel Corella – al Teatre Calderón de Valladolid, en l’espectacle “Bourbon Street”, que al juny es presentarà a Barcelona.

El conjunt té la particularitat de basar-se en una cèl·lula formada per un trio instrumental que, segons les necessitats del servei, pot incorporar a la seva formació altres instruments a càrrec d’alguns altres intèrprets idonis per acompanyar el mateix estil. Integren el trio bàsic Pepe Robles a la corneta, Mikhail Violin al banjo i veu i Mikhail Ulianovsky al piano.

Com sempre per accedir a la compra / reserva/ info el enllaç està al apartat “Mostra els detalls” on posa “View Website –>”

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
18 setembre 2021
Hora:
21:00 - 22:30
Cost:
Gratuït
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
,
Accedir a la web →

Recinte

Lluïsos d’Horta
C/Feliu i Codina, 7
Barcelona, Espanya
+ Mapa de Google

Organitzador

BCN

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.