Carregant Mogudes
Jam de blues amb VICTOR PUERTAS & MARTIN BURGUEZ Blues shuffle weekend

Welcome Shuffle Party amb DJ Miguel & Maud

01 des.

CAT
Amb motiu del Shuffle Weekend amb Kenneth Shipp, tindrem festa el divendres a Blue Move amb els DJs Miguel & Maud.

Entrades esgotades 🙏, sols queden unes poques pels participants del taller, El dissabte a la nit si que si les ports comprar per al concert amb Víctor Puertas & Martín Burguez a la sala Susurro.

Si estàs interessat/ada a fer aquest taller de blues, encara pots apuntar-te. Aquí tens el programa complet i també l’accés a les dues festes amb el taller.

Kenneth Shipp és originari de St. Louis, MO i és un instructor que va créixer ballant hip-hop i sent DJ en competicions de breakdance abans de submergir-se en el blues. Ha passat els últims anys estudiant apassionadament la família de ritmes de blues, incorporant la seva personalitat ‘nerd’ en el procés. Les experiències de vida de Kenneth influeixen en el seu estil de ball i ensenyament, de manera que els alumnes se’n van amb una millor comprensió històrica i contextual. Amb cada classe i pràctica, t’animarà a abordar el ball social amb tranquil·litat, relaxació o, en altres paraules, “Chill The F$%& Out.” Quan no està ballant, probablement el trobaràs parlant sense parar sobre l’última pel·lícula taquillera, joc o convenció nerd, o intentant desesperadament desmuntar institucions tòxiques.

ESP
Con motivo del Shuffle Weekend con Kenneth Shipp, tendremos la fiesta del viernes en Blue Move con los DJs Miguel & Maud .

Entradas agotadas 🙏, sólo quedan unas pocas para los participantes del taller. El sábado por la noche si que las puedes adquirir para el concierto en la Susurro con Víctor Puertas & Martín Burguez en la sala Susurro.

Si estás interesado en hacer este taller de blues todavía te puedes apuntar aquí tienes el programa completo y tienes también el acceso a las dos fiestas con el taller.

Kenneth Shipp es originario de St. Louis, MO y es un instructor que creció bailando hip-hop y siendo DJ en competencias de breakdance antes de sumergirse en el blues. Ha pasado los últimos años estudiando apasionadamente la familia de los ritmos de blues, incorporando su personalidad nerd en el proceso. Las experiencias de vida de Kenneth influyen en su estilo de baile y enseñanza, de modo que los estudiantes se van con una mejor comprensión histórica y contextual. Con cada clase y práctica, te animará a abordar el baile social con tranquilidad, relajación o, en otras palabras, “Chill The F$%& Out.” Cuando no está bailando, probablemente lo encontrarás hablando sin parar sobre la última película taquillera, juego o convención nerd, o intentando desesperadamente desmantelar instituciones tóxicas.

programa blues shuffle weekend sábado

programa blues shuffle weekend domingo

 

 

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
1 desembre 2023
Hora:
22:00 - 23:30
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

Blue Move Barcelona
Carrer de les Tres Senyores, 14,
Barcelona, 08024 Espanya
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.