Carregant Mogudes

XERINOLA SUNDAYS

23 gen.**Castellano abajo**

De cara a l’inici de 2022 volem oferir un format diferent de classes, concentrades en un dia en què farem classes de lindy, shag, i ballada final. Serà un diumenge al mes, i aquestes són les dates: 23 de gener, 27 de febrer i 27 de març.
Aquest és el programa pel Xerinola Sunday del 𝟮𝟯 𝗱𝗲 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿.

– 𝗛𝗼𝗿𝗮𝗿𝗶 –
12h – 14h: Lindy
16h – 17.30h: Shag 1
17.30h – 19h: Shag 2
19h – 21h: Ballada
– 𝗡𝗶𝘃𝗲𝗹𝗹𝘀 –
Lindy –> L’estil de lindy que ensenyarem és semblant al que es balla a la costa Oest d’Estats Units, altres vegades anomenat L.A. style o smooth lindy, que es caracteritza per buscar més counter balance en la connexió, i per un bounce gairebé inexistent. Nosaltres no hem après a ballar allà, però ens hem format amb professors dels EEUU. Aquesta classe és per aquelles persones que ja ballen lindy amb fluïdesa, i com a mínim has de saber fer figures bàsiques com el swing out, sugar push, send out i canvis de lloc. Treballarem la tècnica d’aquest estil, passos i variacions característiques, i parlarem sobre la música que es pot utilitzar per ballar-lo.
Shag 1 –> Per aquelles persones que ja saben fer el bàsic i comencen a fer els primers passos en parella. Si encara no fas el bàsic però vols apuntar-te a aquest nivell, t’enviarem un vídeo perquè ho practiquis pel teu compte abans de venir a classe (indica’ns-ho en l’apartat “Comentaris”). També és una classe ideal per aquelles persones que ja porten més temps ballant però volen assentar la base, o per balladors i balladores amb experiència que vulguin aprendre l’altre rol. Treballarem la tècnica i els passos bàsics que ens permetran ballar una cançó amb fluïdesa i connectats amb la nostra parella.
Shag 2 –> Si ja balles shag amb fluïdesa, coneixes passos i variacions, i no et fa por la velocitat, aquest és el teu nivell. Treballarem nous footworks, passos més complexos, i pujarem una mica les revolucions, sempre fixant-nos en la connexió. Tingues en compte que serà un format intensiu, per tant a les classes anirem per feina, per poder-vos donar molt material perquè pugueu practicar pel vostre compte.
– 𝗣𝗿𝗲𝘂𝘀 –
La inscripció es realitza en parella, i per tant només és necessari que l’empleni un dels dos. Si no tens parella però no et vols perdre les classes, tens l’opció d’apuntar-te en llista d’espera i tan bon punt trobem algú t’avisarem.
Els preus a continuació són per parella:
– Lindy (2h) –> 40€
– Shag 1 (1,5h) –> 30€
– Shag 2 (1,5h) –> 30€
Packs:
– Lindy + Shag 1/2 (3,5h) –> 65€
– Shag 1 + Shag 2 (3h) –> 55€
– Lindy + Shag 1 + Shag 2 (5h) –> 90€

 – 𝗝𝗮𝗺 –
Després de totes les classes farem una ballada a la mateixa sala. Posarem música Swing, Soul, i Old Rock&Roll de diferents velocitats, apta per ballar lindy, shag o balboa. Serà de 19h a 21h, i les persones que us hagueu apuntat a alguna classe tindreu l’entrada gratuïta. Per les persones que vulguin venir a la ballada i que no hagin fet cap classe, el preu serà de 4€, a pagar en efectiu a l’entrada.
𝗜𝗠𝗣𝗢𝗥𝗧𝗔𝗡𝗧: Per venir a la jam serà indispensable presentar el certificat de vacunació covid a l’entrada, i en tot moment s’haurà de fer ús de mascareta que tapi bé boca i nas.
– 𝗢𝗻 –
Tant les classes com la ballada tindran lloc a Barcelona a l’espai Alnouart, a 3 minuts caminant de la parada de metro de Fontana. Es tracta d’una sala gran de parquet amb climatització (i sense columnes!), perfecte per fer xerinola mentre ballem.

  ———————————————————————–  
De cara al inicio de 2022 queremos ofrecer un formato diferente de clases, concentradas en un día en que daremos clases de lindy, shag, y habrá baile social. Será un domingo al mes, y estas son las fechas: 23 de enero, 27 de febrero y 27 de marzo. (En castellano, “xerinola” sería juerga, jolgorio)
Este es el programa para el Xerinola Sunday del 𝟮𝟯 𝗱𝗲 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗼.
– 𝗛𝗼𝗿𝗮𝗿𝗶𝗼 –
– 12h – 14h: Lindy 16h
– 17.30h: Shag 1 17.30h
– 19h: Shag 2
19h – 21h: Jam
– 𝗡𝗶𝘃𝗲𝗹𝗲𝘀 –
Lindy –> El estilo de lindy que enseñaremos es parecido al que se baila en la costa Oeste de Estados Unidos, también denominado L.A. style o smooth lindy, que se caracteriza para buscar más counter balance en la conexión, y por un bounce casi inexistente. Nosotros no hemos aprendido a bailar allí, pero nos hemos formado con profesores de los EEUU. Esta clase es para aquellas personas que ya bailan lindy con fluidez, y como mínimo tienes que saber hacer figuras básicas como el swing out, sugar push, send out y cambios de sitio. Trabajaremos la técnica de este estilo, pasos y variaciones características, y hablaremos sobre la música que se puede utilizar para bailarlo.
Shag 1 –> Para aquellas personas que ya saben hacer el básico y empiezan a hacer los primeros pasos en pareja. Si todavía no haces el básico pero quieres apuntarte a este nivel, te enviaremos un video porque lo practiques por tu cuenta antes de venir a clase (indícanoslo en el apartado “Comentarios”). También es una clase ideal para aquellas personas que ya llevan más tiempo bailando pero quieren asentar la base, o para personas con experiencia que quieran aprender el otro rol. Trabajaremos la técnica y los pasos básicos que nos permitirán bailar una canción con fluidez y conectados con nuestra pareja.
Shag 2 –> Si ya bailas shag con fluidez, conoces pasos y variaciones, y no te da miedo la velocidad, este es tu nivel. Trabajaremos nuevos footworks, pasos más complejos, y subiremos un poco las revoluciones, siempre fijándonos en la conexión. Ten en cuenta que será un formato intensivo, por lo tanto en las clases iremos al grano, así tendréis mucho material para practicar por vuestra cuenta.
– 𝗣𝗿𝗲𝗰𝗶𝗼𝘀 –
La inscripción se realiza en pareja, por lo que solo es necesario que lo rellene uno de los dos. Si no tienes pareja pero no te quieres perder las clases, tienes la opción de apuntarte en lista de espera y cuando encontremos alguien te avisaremos. Los precios a continuación son por pareja:
– Lindy (2h) –> 40€
– Shag 1 (1,5h) –> 30€
– Shag 2 (1,5h) –> 30€
Packs:
– Lindy + Shag 1/2 (3,5h) –> 65€
– Shag 1 + Shag 2 (3h) –> 55€
– Lindy + Shag 1 + Shag 2 (5h) –> 90€

 – 𝗝𝗮𝗺 –
Después de todas las clases haremos una jam en la misma sala. Pondremos música Swing, Soul, i Old Rock&Roll de diferentes velocidades, apta para bailar lindy, shag o balboa. Será de 19h a 21h, y las personas que os hayáis apuntado en alguna clase tendréis la entrada gratuita. Para las personas que quieran venir a la jam y que no hayan hecho ninguna clase, el precio será de 4€, a pagar en efectivo en la entrada.
𝗜𝗠𝗣𝗢𝗥𝗧𝗔𝗡𝗧𝗘: Para venir a la jam será indispensable presentar el certificado de vacunación covid en la entrada, y en todo momento se tendrá que hacer uso de mascarilla que cubra bien boca y nariz.
– 𝗗𝗼́𝗻𝗱𝗲 –
Tanto las clases como la jam tendrán lugar en Barcelona en el espacio Alnouart, a 3 minutos andando de la parada de metro de Fontana. Se trata de una sala grande de parqué con climatización (y sin columnas!), perfecta para hacer “xerinola” mientras bailamos. 

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
23 gener
Hora:
12:00 - 21:00
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
, , , ,
Accedir a la web →

Recinte

Alnouart
Carrer Berga 36
Barcelona, Espanya
+ Mapa de Google

Organitzador

Shagamuffins
Telèfon:
671643916
Correu electrònic:
collegiateshagonline@gmail.com

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.