Esqui&Swing 2020

Torna la FESTA ESQUI & SWING Iniciativa dels components de BCNSWING I WSP per combinar una esquiada a Andorra amb fer una ballada amb els HOPPERS del Pirineu‼‼
FESTA AMB Sopar i ball amb concert amb el grup en directe IMPOSSIBLES DEL SWING
DIA: 14/02/2020.
LLOC: La nova Crem(La Seu d’Urgell).
HORA: sopar 21.00h concert 22.15h.
PREU: ➡Concert amb consumició 10€ (8€ socis) ➡Sopar, concert i consumició 29€ (25€ socis)
Per venir a la FESTA cal que ompliu aquest formulari: https://forms.gle/re8Ge5Hmzac2kFbb7 TANCAMENT INSCRIPCIONS: 12/02/2020 A LES 24:00
Salut i molt SWING
 

Cursos de Swing a SM!

Tens ganes de ballar? Consulta la nostra oferta de balls de swing i altres balls! Oferim classes per adults i nens en online i quan les restriccions ho permeten també en presencial, en diferents horaris. Tota la informació la trobaràs a la nostra web https://online.swingmaniacs.com/ca i per qualsevol dubte també ens pots trucar al 931 876 985! Aprofita l’oferta de Swing Maniacs Online Unlimited! Let’s Dance Again!!!

Conciertos a Harlem Jazz Club: Chino Swingslide y Victor Puertas

CHINO SWINGSLIDE i VÍCTOR PUERTAS son dos artistas que gozan de un merecido reconocimiento en la ciudad, ya que suelen actuar con sus proyectos en salas y festivales, además de en numerosos conciertos en el resto del mundo.

Blues, funk, swing, gypsy…, solo por poner ejemplos, son los estilos por los que los dos deambulan con comodidad y virtuosismo.

Cuando se reúnen, sus conciertos son de altísima calidad, intensos y consiguen cautivar a los asistentes transportándolos por los maravillosos caminos de la música.

Una gran oportunidad para disfrutar de una propuesta original y poco frecuente.

Conciertos a Harlem Jazz Club: Chino Swingslide & The Big Bet + Sax Attack (Swing, Swing, Swing!)

Swing, swing, swing! Es la fórmula musical que llena de euforia a las asistentes a los conciertos de esta banda, sin duda la de mayor intensidad de Barcelona.
El swing, estilo musical que permitió a los blancos bailar, sudar, menearse y disfrutar como siempre lo habían hecho los negros, tiene en CHINO SWINGSLIDE y sus acompañantes los mejores continuadores pero también renovadores ya que la puesta en escena y los temas que interpretan, cautivan y no dejan impasible a nadie. Swing, swing, swing!

Solo jazz. Nivell principiants-intermedi

Curs de Solo Jazz en què cada dia escalfarem amb passos fonamentals, treballarem alguns passos més tècnics i elaborats, i dedicarem una part important de la classe a una coreografia. Els continguts tindran continuïtat i podrem anar consolidant-los.
Apunta’t a aquest curs si vols continuar aprenent solo jazz, treballar musicalitat i fer exercici mentre t’ho passes bé.
INFORMACIÓ GENERAL
▪️ Classes a través de zoom
▪️ Dates: dijous 18 i 25 de febrer; 4, 11, 18 i 25 de març.
▪️ Horari:
– Solo Jazz (principiants-intermedi): de 19:00 a 20:00
– Followers (intermedi-avançat): de 20:10 a 21:10
▪️ Duració: 6 hores per curs
▪️ Idioma: castellà/anglès
▪️ Classes en directe i gravades
Contacte: Roser Ros

Followers. Nivell intermedi-avançat

Curs per a followers en el que treballarem la tècnica d’aquest rol, la posició corporal, l’ús dels braços, footwork i variacions de molts passos. Tots aquests recursos seran útils per interpretar la música.
Encara que repassarem algun contingut fonamental com el Swing Out o el Swivel, la resta de continguts seran nous.
INFORMACIÓ GENERAL
▪️ Classes a través de zoom
▪️ Dates: dijous 18 i 25 de febrer; 4, 11, 18 i 25 de març.
▪️ Horari:
– Solo Jazz (principiants-intermedi): de 19:00 a 20:00
– Followers (intermedi-avançat): de 20:10 a 21:10
▪️ Duració: 6 hores per curs
▪️ Idioma: castellà/anglès
▪️ Classes en directe i gravades
Contacte: Roser Ros


Warning: base64_decode() expects parameter 1 to be string, array given in /home/customer/www/bcnswing.org/public_html/wp-content/plugins/custom-facebook-feed/inc/SB_Facebook_Data_Encryption.php on line 99