Wax and Boogie

BANDES MUSICALS

Wax & Boogie

A Wax & Boggie, els shuffles, el boogie woogie, el rock-and-roll, el swing o els jumps formen part del seu repertori habitual, però també els intensos i càlids slow down. En aquesta formació podem apreciar la força i el feeling que, tant David al piano com Ster a la veu o la resta de músics que els acompanyen, imprimeixen a aquesta modalitat de blues que els negres del South Side van desenvolupar a Chicago ja fa unes dècades.

A més de tot el que s’ha dit, les influències de Kansas City, del blues texà i del R&B de la dècada de 1950 són presents en les actuacions de la parella i les seves interpretacions recorden constantment artistes dels anys quaranta i cinquanta del segle XX com ara Pete Johnson, Albert Ammons, Otis Spann, Esther Phillips, Big Maybelle, Big Joe Turner, Johnny Otis, Amos Milburn o Wynona Carr, entre d’altres.

Bandes Wax & Boogie
EL PROJECTE MUSICAL

Wax & Boogie neix el 2011 amb la unió de Ster Wax i David Giorcelli. Aquests darrers anys, Wax & Boogie s’ha convertit en una de les millors  formacions i més ben valorades del panorama del blues, del rhythm-and-blues i del boogie woogie.

Ster Wax i David Giorcelli han sabut captar com pocs el veritable esperit de la música tradicional del poble afroamericà per transformar-lo en el seu propi mitjà d’expressió. El seu coneixement del llenguatge de la música negra és vast, ric i variat. Ster i David es mouen amb serenitat i aplom pels corrents més diversos del gènere.

MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Veu: Ster Wax
Piano: David Giorcelli
Bateria: Reginald Vilardell
Contrabaix: Oriol Fontanals

Bandes Wax & Boogie
WAX & BOGGIE

Gestió i contacte
C/ Fontanella, 56c
08291 Ripollet
T: 607 448 086

[email protected]
www.waxandboogie.info

Wax & Boogie

@wax_and_boogie

James Sedgwick

BANDES MUSICALS

James Sedgwick

James Sedgwick toca l’harmònica des dels 13 anys i això va ser l’inici d’una carrera musical que, vint anys després, l’ha portat per quatre continents. El blues original del sud dels Estats Units sempre ha estat la font de la seva inspiració i del seu viatge musical; una música que es mereix dedicar-hi tota una vida.

Bandes- Los Victrolas
EL PROJECTE MUSICAL

James Sedgwick ha tocat en diferents formats i grups al llarg dels seus vint anys de carrera en l’univers del blues internacional. D’origen canadenc, ha viscut al Regne Unit, Mèxic, Nicaragua, Sud-àfrica i França i ara resideix a Barcelona. Als 13 anys es va haver de sotmetre a una intervenció quirúrgica dels dos ulls, cosa que el va deixar unes setmanes sense visió i, durant uns mesos, no va poder anar a l’escola, no va poder llegir ni veure la televisió, ni tampoc va poder practicar esport. Per això, el seu pare li va regalar una harmònica i aleshores va començar el seu viatge musical.
Com a solista, de guitarra, harmònica i veu, toca el blues clàssic del Mississipí i del sud dels Estats Units d’entre 1920 i 1940. Interpreta peces de Blind Blake a Skip James; de Memphis Minnie a Bill Broonzy, i també toca algunes composicions originals, per afegir alguna pinzellada nova als seus concerts, sempre, però, dins de l’estil clàssic.

Bandes- Los Victrolas
JAMES SEDGWICK

Gestió i contacte
Carrer dels Enamorats, 3
08921 Santa Coloma de Gramanet, Barcelona

T: 692 900 504

[email protected]

MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Veu, harmònica i guitarra: James Sedgwick

James Sedgwick

Altres Formats

Johnny Big Stone & the Blues Workers

BANDES MUSICALS

Johnny Big Stone & the Blues Workers

Johnny Big Stone & the Blues Workers som un trio de blues, swing i jump blues que combinem bateria, contrabaix, harmònica, guitarra i veu. També fem un quartet amb saxo.

EL PROJECTE MUSICAL

El nostre projecte musical es caracteritza pel seu dinamisme, perquè combina  l’estil clàssic dels anys quaranta i cinquanta del segle XX amb temes de l’estil de T-Bone Walker, Johnny Guitar Watson, Muddy Waters i Otis Rush, entre d’altres. El nostre directe és intens i enèrgic i també combinem alguns temes amb harmònica.

Amb aquesta formació portem uns deu anys i quatre discos, dos amb temes propis. Vam participar a l’EBC 2018 a Hell (Noruega) i hem fet col·laboracions amb Paul Orta, Richard Ray Farrell, Greg Izor, Nathan James… També hem treballat a festivals i a clubs d’Espanya, França, Bèlgica, Regne Unit, Luxemburg, Suïssa i Noruega.

JOHNNY BIG STONE & THE BLUES WORKERS

Gestió i contacte
Carrer d’Aristòtil, 3
08206 Sabadell
T: 695 617 395

[email protected]
www.bigstoneworkers.com

MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Guitarra i veu: Johnny Big Stone
Contrabaix i harmònica: Little Jordi 
Bateria: Reginald Vilardell 
Saxo: Artem Zhulyev

Altres Formats

DUET

Johnny Big Stone & Sweet Marta

Johnny Big Stone & the Blues Workers

JohnnyBigStoneTheBluesWorkers/

Sweet Marta & The Blues Shakers

BANDES MUSICALS

Sweet Marta & The Blues Shakers

Sweet Marta és l’única dona harmonicista del panorama de l’harmònica de blues de tot l’estat espanyol. Va descobrir aquest gènere musical gràcies a l’harmònica, cosa que va fer que la seva passió per aquest estil fos doble i aquest fet la va portar, en pocs anys, a ocupar un lloc ben destacat en l‘àmbit del blues estatal. Sweet Marta s’atreveix sense complexos a bufar l’harmònica i a trepitjar amb força els escenaris. Així ha realitzat nombrosos concerts tant a la península com a França.

EL PROJECTE MUSICAL

Sweet Marta & The Blues Shakers està format per Sweet Marta a la veu i a l’harmònica i els Blues Shakers, una banda de blues els membres de la qual compten, individualment, amb una gran trajectòria musical. Podríem dir que junts, Sweet Marta & The Blues Shakers sonen com una locomotora de blues imparable. Aquesta formació, amb dos àlbums musicals «Come Love» i «Hoodoo Girl Blues» demostra cada dia que les arrels del blues segueixen ben vives quan interpreta peces d’artistes com ara George “Harmonica” Smith, Koko Taylor, Bobby “Blue”Bland i Junior Wells, entre d’altres. Actualment, a més, ha afegit alguns temes propis al seu repertori.

Per altra banda, amb Jonny Big Stone, formen el duo acústic de blues i música tradicional americana Johnny Big Stone & Sweet Marta. Amb les seves actuacions, posen en marxa la locomotora amb ritmes i melodies dels diferents estils del blues com ara el delta blues, el piedmont blues i l’old time country i aconsegueixen traslladar-nos a finals del segle XIX, ja que interpreten les cançons dels esclaus negres de les plantacions, unes peces que es caracteritzen pel seu aire melancòlic i per unes lletres sobre problemes personals i socials. En el seu repertori hi ha peces d’artistes com ara Jazz Gillum, Reverend Gary Davis, “Blind Lemon” Jefferson i “Blind” Blake, entre d’altres. És un tren que no et pots perdre.

SWEET MARTA & THE BLUE SHAKERS

Gestió i contacte
T: 650 140 269

[email protected]
www.sweetmarta.com

MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Veu i harmònica: Sweet Marta
Guitarra i cors: Johnny Big Stone
Baix: Little Jordi
Bateria: Jake Klamburg

Sweet Marta & The Blues Shakers

fb.com/sweetmarta.tk/

Altres Formats

DUET

Johnny Big Stone & Sweet Marta

Delta & Piedmont blues i música tradicional americana de principis del segle XX