Airstream Swing Band

BANDES MUSICALS

Airstream Swing Band

Airstream Swing Band està formada per 4 Músics amb llarga trajectòria musical en el món del Jazz i especialment en el gènere del Swing formant parts de diverses bandes i projectes relacionats amb el gènere.

Airstream Swing Band
EL PROJECTE MUSICAL

Fem un repàs a la nostra petita història del Swing amb una selecció dels nostres temes preferits i aportant cadascú amb el seu instrument inexperiència les pinzellades que formen el final el nostre projecte en comú.

 
MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Contrabaix: Brady Lynch
Saxo tenor i veu: Pol Prats 
Guitarra: Lluís Casals 
Guitarra i veu: Marc Riera

Airstream Swing Band

Airstream Swing Band
AIRSTREAM SWING BAND

Gestió i contacte
T: 655961013
[email protected]

Barcelona Swing Flamingos

BANDES MUSICALS

Barcelona Swing Flamingos

Barcelona Swing Flamingos està formada per set músics amb una llarga trajectòria com a intèrprets del jazz clàssic més autèntic i ens ofereix un repertori ple de ritme i color a partir de temes de les millors bandes i intèrprets de jazz del segle XX.

Barcelona Swing Flamingos
EL PROJECTE MUSICAL

El nostre projecte neix al 2017 amb la voluntat de donar resposta a les necessitats concretes dels balladors de swing. La música que interpretem està escollida i pensada perquè en puguin gaudir al màxim. Amb aquesta finalitat, hem fet tots els arranjaments expressament per adequar-los a la nostra formació i oferir un so potent i compacte que tregui el màxim profit de la formació. La durada dels temes està expressament mesurada per i la varietat de tempos i ritmes pretén donar resposta a totes les variants de ball.

 
MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Piano: Octavi Bañuls
Contrabaix: Jordi Casanovas
Bateria: Carles Gili
Trompeta: Miquel Donat
Trombó: Marc Trepat
Saxo alt i veu: Albert Gassull
Saxo tenor: Toni Gili

Barcelona Swing Flamingos

swingflamingos

fb.com/SwingFlamingos

Barcelona Swing Flamingos
BARCELONA SWING FLAMINGOS

Gestió i contacte
T: 677474773
[email protected]

Los Victrolas

BANDES MUSICALS

Los Victrolas

Los Victrolas és un trio o quartet internacional amb membres del Canadà, Veneçuela i Perú. Els seus membres es van conèixer en una jam session a Barcelona i van començar el seu viatge musical el 2018.

Bandes- Los Victrolas
EL PROJECTE MUSICAL

Los Victrolas es van formar com a grup a Barcelona l’any 2018. Units per la seva passió per la música de swing clàssic i pel desig de tocar composicions seves originals en aquest estil musical. Es van conèixer en la famosa jam de manouche de La Sonora de Gràcia i van començar a tocar en sales de música de Barcelona com ara al Pipa Club i al Harlem Jazz. Estan en procés de gravar el seu primer disc de música swing pròpia.

MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Veu, harmònica i guitarra: James Sedgwick
Contrabaix, veu: Oscar Tinoco
Guitarra:  Miguel Gistau

Los Victrolas

Bandes- Los Victrolas
LOS VICTROLAS

Gestió i contacte
Carrer dels Enamorats, 3
08921 Santa Coloma de Gramanet, Barcelona
T: 692 900 504

[email protected]

The Mudkickers

BANDES MUSICALS

The Mudkickers

The Mudkickers, amb només tres músics, persegueix generar l’energia de les bandes de l’era del swing: busca la sonoritat d’una orquestra i això ho fa combinant arranjaments especials per a la veu i la trompeta, el piano i la guitarra. Però el que més interessa a la banda és sonar amb autenticitat i portar al món actual el que els agrada de l’època daurada del jazz.

EL PROJECTE MUSICAL

El trio neix al cafè Schilling, en què es reuneixen els músics per tocar dos cops a la setmana. La proposta els va resultar tan interessant que van decidir fer arranjaments especials per a les peces.

Pablo López
Ha tocat a Austràlia, Àustria, Colòmbia, Rússia, Suècia i Dinamarca i és un dels pocs músics d’Europa que segueix la tradició del swing guitar. A més, pot tocar stride piano (un complicat estil pianístic de jazz de la dècada de 1930 que ha pres molta empenta en l’última dècada).

Jay Wallis
Prové d’una família de músics de jazz. Establert a Barcelona fa més de 30 anys, és considerat com un dels músics de swing més cotitzats de la ciutat gràcies a la seva capacitat de cantar a cappella i de tocar la trompeta. Ha participat en incomptables esdeveniments i festivals de jazz de tot Europa i va formar part de la banda del programa de Buenafuente a la SextaTV durant dos anys.

Pere Loewe
És un referent del jazz i del swing a Espanya; excel·lent arranjador i compositor, ha tocat amb David Allyn, Ronald Baker, Phil Dizack, Chano Dominguez, Scott Hamilton, Jorge Rossy, Perico Sambeat, Grant Stewart i August Tharrats.

THE MUDKICKERS

Gestió i contacte
T: +34633011296

[email protected]
The Mudkickers web

MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Guitarra i piano: Pablo López
Cantant i trompetista: Jay Wallis
Contrabaixista: Pere Loewe

Altres Formats

A la nostra formació de trio se li pot afegir bateria, trombó, clarinet o saxo tenor. Comptem amb els millors músics de swing de la ciutat!

The Mudkickers

@pablolopezjazz

Oscar Wolf & His Moon Serenaders

BANDES MUSICALS

Oscar Wolf & His Moon Serenaders

Oscar Wolf & His Moon Serenaders generalment som un trio (piano, veu/guitarra i contrabaix) tot i que som flexibles i ens podem adaptar a situacions diferents: tant podem reduir el format a un duo, com el podem ampliar a 4 o 5 músics, si l’ocasió ho demana. El nostre repertori inclou estàndards de jazz, de blues i altres temes menys coneguts, tots amb els nostres propis arranjaments originals.

EL PROJECTE MUSICAL

Tot va començar de manera casual, quan Oscar Blanco i Pablo López van començar a trobar-se en petits bars amb piano del centre de Barcelona i s’hi passaven hores tocant temes de swing poc coneguts, buscant l’essència, com ara aquells que només es troben en algunes recopilacions de discos de pissarra de 78 rpm: rareses de la dècada de 1930, interpretats, majoritàriament, per artistes afroamericans. Rebien visites esporàdiques d’altres músics, (trompetistes, contrabaixistes, violinistes, etc.) i al cap d’un temps ja comptaven amb un repertori variat i arranjaments originals per a la majoria de les cançons. Prou material per començar a organitzar concerts arreu de Barcelona i formalitzar la banda.

Oscar Blanco. El 2004 va començar a cantar i a tocar la guitarra rítmica en una banda, i va estudiar cant líric durant un parell d’anys amb el tenor d’òpera Fernando Bañó. Al cap de poc temps, ja feia actuacions al Gran Casino de Peralada, al Teatre Lliure, al Teatre Nacional, i treballava com a músic sota la direcció d’Albert Espinosa, Ivan Morales o Marc Martínez.

Apassionat pel blues i pel jazz dels anys trenta i quaranta del segle XX, l’època de les gravacions acústiques sense micròfon, i després d’uns quants anys fent concerts en solitari amb el projecte de blues Gang Wolf Lightnin’, compta per fi amb un LP en vinil, gravat el 2017 i editat per Folc Records. Darrerament ha presentat el seu disc per Suècia i Dinamarca.

Pablo López va començar a tocar el piano a una edat primerenca i poc després va descobrir la guitarra. El 2003 es va traslladar a Barcelona per continuar els seus estudis musicals abans d’iniciar la seva carrera com a guitarrista de jazz a Melbourne, Austràlia. La seva fascinació per l’era del swing i el seu interès intrínsec per la història del jazz es manifesta en la seva manera de tocar: creu que encara es pot tocar música improvisada moderna, conservant l’esperit del jazz. Inspirat en el gran Art Tatum i altres músics com ara Lester Young, Charlie Christian, Fats Waller i Teddy Wilson, Pablo intenta fer reviure els vells grans del jazz en el món modern.

OSCAR WOLF & HIS MOON SERENADERS

Gestió i contacte
Oscar Blanco
Benet Mateu, 55 2n 2a
08034 Barcelona

[email protected]

MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Guitarra i veu: Oscar Blanco
Piano: Pablo López
Contrabaix: Músic convidat

Altres Formats

Tenim flexibilitat per adaptar-nos a situacions diferents i tant podem reduir el format a un duo com ampliar-lo a 4 o 5 músics, si l’ocasió ho demana.

Oscar Wolf & His Moon Serenaders

@pablolopezjazz