MésQueSwing

ESCOLA DE BALL I BENESTAR

Més Que Swing

La nostra escola de ball està situada en el barri de Poblenou (Barcelona) i està especialitzada en swing. Vam començar el projecte amb molta il·lusió l’abril de 2015. Per la nostra escola ha passat molta gent i hem viscut infinitud d’experiències, molt gratificants, que ens han inundat el cor d’alegria.

Hem omplert els carrers de Poblenou de bon rotllo. Si preguntes a algú del barri, segur que ens ha vist durant aquests anys ballant a la platja, al final de la Rambla, els dijous de cada estiu. Hem fet jams en bars emblemàtics del barri, com ara el Monopol i l’antic Belafonte. Nits plenes de diversió i vida amb els nostres benvolguts i benvolgudes alumnes. I hem organitzar diverses edicions de la Festa Swing Xplosion al Casino de l’Aliança del Poblenou. Fem classes de swing en parella, swing solo i altres balls i activitats, com ara afrodance, jumping, swing kids, bachata, ioga Vinyasa, entre d’altres.

Escola MesQueSwing
FILOSOFIA/CONCEPTE

Volem fer descobrir el swing a la gent. Creiem que és un ball mervallós per expressar-se, divertir-se i conèixer gent.

El Swing i el projecte ha millorat les nostres vides, alimentant-nos d’emoció i fent-nos créixer en l’àmbit professional i personal amb la positiva energia dels nostres alumnes. Sentim que som una gran família i volem transmetre-ho a la gent.

També volem omplir els carrers d’alegria amb música i gent ballant. Portem anys fent mogudes a diferents llocs emblemàtics del Poblenou i col·laborant amb entitats del barri per dinamitzar els esdeveniments.

QUÈ APRENDRÀS?

Aprendràs a ballar swing, però moltíssimes coses més!
Més que ballar… crear, expressar, moure’t i transmetre.
Més que conèixer gent… fer amistat.
Més que gaudir… divertir-te, deixar-te anar, expandir-te.
Més que posar-te en forma… créixer, obrir-te, deixar-te anar i omplir-te de vida.
Més que dansa… plenitud i benestar.

fb.com/mesqueswing

@mesqueswing_poblenou/

Escola MesQueSwing
MÉS QUE SWING POBLENOU
ESCOLA DE BALL I BENESTAR

Passatge de Pere Ripoll, 5
08005 Barcelona

T: 93 009 17 79 // 699 699 174
[email protected]
www.mesqueswing.com

La Petita del Swing

ESCOLA DE BALL

La petita
del Swing

Som una escola petita de swing. Ens agrada el tracte personal i conèixer els nostres alumnes. Fem classe a diferents barris de Barcelona (Sant Andreu, la Sagrera, el Poblenou i Sants). Ens agrada ensenyar el lindy-hop i el swing perquè és un dels balls més divertits i més sociables del món. Tenim la intenció que, a les nostres classes, t’ho passis molt bé alhora que aprens a ballar. Si tens qualsevol dubte, pregunta’ns. T’atendrem personalment.

FILOSOFIA/CONCEPTE

La nostra prioritat és que us ho passeu bé, que aprengueu a ballar divertint-vos, que us oblideu una estona de tot el que heu fet durant el dia i que gaudiu durant una hora a la setmana de les nostres classes.

QUÈ APRENDRÀS? 

Lindy-hop, swing, blues, rock’n’roll.

fb.com/LaPetitaDelSwing

@lapetitaswing

LA PETITA DEL SWING

A diferents barris de Barcelona (Sant Andreu, Sagrera, Poblenou, Sants)

T: 630 542 877
[email protected]
www.lapetitadelswing.com

Blues a les Alçades @Te Aroha

ESCOLA DE DANSA

Te Aroha

Te Aroha va néixer de la unió d’un ballarí i d’una cantant, l’any 2015. Fem classes de swing, de blues i de cant. També ensenyem ecstatic dance, ioga i fem workshops internacionals de creixement personal i d’ecstatic dance. Hem donat vida als mètodes The Hidden Voice i Contact Blues.

FILOSOFIA/CONCEPTE

Life Art. Te Aroha és una manifestació de diferents arts. Estem molt compromesos a aprendre d’una manera holística, és a dir, donem molt espai a l’esperit i al misteri del cos i del ritme.

 

QUÈ APRENDRÀS?

Swing, authentic jazz, blues, dansa lliure.

fb.com/tearohabcn

@TeAroha

TE AROHA

Pere IV, 29,
7è 4a
08018, Barcelona

T: 617 344 399
[email protected]
www.tearoha.es